Vyhledávání
Google
poslední komentáře

nové v diskusi
praktické odkazy
nejčtenější články
horyinfo
HORYINFO.CZ
ISSN 1802-1093
grafika (c) Eva Jandíková
text a foto (c) autoři článků a fotografií
Vydává:
Ing. Petr Jandík - computer design studio vydavatel a šéfredaktor,
Pivovarnická 6, Praha 8,
IČ 10192182


Inzerce:
inzerce@horyinfo.cz

Postaveno na systému phpRS
Programování modulů Petr Suchý
Nové články: RSS kanál
Nové cesty: RSS kanál

HORYINFO je součástí ARCHIVU ČESKÉHO WEBU Národní knihovny ČR
WebArchiv - archiv českého webu
Najděte nás na Facebooku

Google+

Komentáře

k cestě: Auf Wildenauers Spuren
ze dne 08.08.2016, autor popisu: Petr Jandík

Komentář ze dne: 09.08.2016 09:54:47     Reagovat
Autor: neregistrovaný - Petr Jandík (redakce@horyinfo.cz)
Titulek: Nádhera, ale
klasifikace poněkud tvrdší. Dá se to háknout, ale i tak si mezi borháky dost zalezete. Těžká mi přišla 2. délka - stěnka po traverzu, bouldrový nástup do rajbasu na začátku č. délky, naopak 6+ sokolík ve 4. délce byl v poho. V 5. délce jsem dost vymejšlel jak se dostat k nýtu pod převisem. V 6. délce se hákovalo nejvíc a byla asi nejtěžší. 7. už šla bez chytání a na konci bacha na zaprásknutí, štand je vpravo hned nad výlezem z rampy se (dvoj)spárou. Poslední je trochu botanická, v kolmé stěnce hlína v chytech, ale není to zásadní. No a pak Traumplatz na vrchu, hebká travička, sundat boty....

Jméno (přezdívka): 
E-mail: 
Titulek: 

    

V rámci komentářů nelze používat tagy HTML.

Pro vložení tučného textu, odkazu nebo e-mailové adresy využijte následující značky:
[b]tučné[/b], [url]http://www.domeny.cz[/url], [email]jmeno@domena.cz[/email]


horyinfo.cz je mediální partner Českého horolezeckého svazu
hledej
Horoškola
nové cesty
komentáře cest
nejčtenější cesty
nejkomentovanější
nejbližsí akce
07.04.2017 - 08.04.2017
SP Meiringen (B)
08.04.2017 - 08.04.2017
Brigáda Sušky
22.04.2017 - 23.04.2017
SP Chongquing (B,S)

Oznámení o akcích posílejte redakci
anketa
Kolik procent pravdy má Jakub Turek ve článcích o ČHS?

100% (28 hl.)
 
80% (19 hl.)
 
60% (119 hl.)
 
40% (16 hl.)
 
20% (23 hl.)
 
0% (18 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 223
-->