Zpět na Horyinfo

Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Sibir-jedete?

zuzi
Sibir-jedete?
31. 01. 2012 10:07
ahoj,
meli jsme o vikendu v planu silvretu ale vyhrozujou sibiri, s -28 jsem se jeste asi nesetkal tak nevim, abych v oblouku nezlomil psi...

jedete? ma to smysl?

zuzi
Ropak
Re: Sibir-jedete?
31. 01. 2012 12:34
Psi nezlomis, ty se stocej do klubicka a vyhrabou si diru, alespon ten muj to dela, kdyz je blizko smrti .-) Ja bych se rozhodoval podle ficaku. Pred 14dny na Stubai jsme meli ve 3000mnm okolo -25 a trochu nam foukalo v so psali 10 v nedeli 20m/s. Otocili jsme to 60m pod vrcholme, protoze nandat macky by bylo o prsty. A nekteri jedinci mi furt vycitaji, ze nenosit do winteraumu spacak je sebevrazda. Ja bych volil nejakou pohodicku v lesich.

Pak v takovehle zime se vyplati nemit jen jedny pasy.
zuzi
Re: Sibir-jedete?
31. 01. 2012 15:33
asi to zabalime, fotit by bylo o prsty a lesy moc nemusim

radsi pockam na pristi vikend

jo a jezdit do WR bez spacaku je sebevrazda, minulej leden kdyz jsme vytopili WR vernagt hutte na 0 tak jsme byli radi a deky to moc neresej, jak si na sebe dam treti mam trochu problem s nadechovanim(hrudnik se pod tou tihou nechce zvedat :-))

dik

zuzi
Autor:

Váš email:

Předmět:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
CAPTCHA
Příspěvek: