Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

Kluci Brno

Petr-Landis
Kluci Brno
November 30, 2009 04:55PM
kluci kdo chce absolvovat Civetu, volejte na můj tel, kdo chce Tatry s Pepem , volejte jemu na mobil. Má nové číslo, Pepi Cavo Kyncl 728334825. Tatry jsou už o víkendu. Těším se, Hore zdar!
Mirek Hejna
Re: Kluci Brno
December 01, 2009 10:42AM
ahoj Peťo, já už jsem domluvený s Jožinem na Tatrách, o víkendu sfoukneme Mikuláše a v pondělí ráno vyrážíme,těším se! Zrovna jsem dostal mailík od Doda, jak to vypadá s lezbou:-).
Pepa Kyncl
December 02, 2009 12:26PM
ahoj, tak já už mám plné auto a Jenda Červenka taky, ostatní budou muset bohužel po své ose. Vyjíždíme 7.12. v 8hod
Dino
December 05, 2009 03:22PM
My vyrážíme z Prahy 7.12. v 5.30 hod., mám ještě v autě volné místo, kdo chce jet,ať píše na můj mail: hk.dino@centrum.cz..Pepino,máš u mě vroubek,jak to, že ses neozvalgrinning smileyolfin říkal,že jsi byl minulý víkend v Plzni a něco jste si slezli,měl jsi zavolat,šel bych s vámi! ahoj v Tatrách pánové:-)
Flekoš
January 08, 2010 03:56PM
ruším zítřejší cestu do Tater, v Brně je sněhu jako prase,nechce se mi v tom marasu courat na slováky.nemám číslo na Ondru,tak mu to vzkažte.Pepa je tam pořád,můžete jet sami,ale myslím,že je to stejně zbytečné v tom počasí
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **     **  **        **         **     **  **    ** 
  **   **   **        **    **   ***   ***   **  **  
    ***     **        **    **   ** *** **     **    
   ** **    **        *********  **     **     **    
  **   **   **              **   **     **     **    
 **     **  ********        **   **     **     **