Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

Re: Chalupa na Suškách

Chalupa na Suškách
March 22, 2006 06:33PM
Na Svazovém Webu se v diskusi před valnou hromadou objevila nabídka Marie Čížkové (alias chechtavé Mařeny, kdo pamatuje) na prodej chalupy za zadní straně Sušek, kde je zvykem projet ze silnice zákaz vjezdu a parkovat, případně spát tam, nebo v blízkém lomu.
Nevím, proč chce chalupu prodat, ale mít ji jako svazovou zrovna tady by se mi docela líbilo, nehledě na to že pro lezce z průkazem by se tím pádem vlastně zlegalizovalo parkoviště vedle chalupy, zvlášť pokud by ČHS koupil i tu louku vedle.
Jsem zvědav, jak dopadne ne VH hlasování v téhle věci.
Pokud někdo neví, popis chalupy s někiloka fotkama je tady: [www.sucheskaly.unas.cz]
dag
March 22, 2006 09:36PM
Jaaaa jsem prooooo!
March 23, 2006 12:31AM
Tak jestli jsi ještě v ČHS, instruuj svého delegáta, aby to navrhl a odhlasoval :-)
Tomáš F.
March 23, 2006 02:02PM
Jo, jsem také pro. Chalupa je sice zvnějšku stráášně ošklivá, ale jinak všeobecně báječná. Bydlívali jsme tam s horoškoláky, když jsme jezdili na trenažér do Klokoček.
March 24, 2006 11:49PM
Tomu moc nerozumímn, Tome.

Tady jsi pro, ale v komentáři ke článku píšeš, že to je nehlasovatelné atd., že VV nebyl schopen vyčíslit jestli se to vyplatí atd.

Takže jestli tomu dobře rozumím, jsi pro, ale jen když VV vypočte, zda se to vyplatí?
Tomáš F.
March 27, 2006 04:49PM
Jo. Přesně tak. Osobně by se mi chalupa líbila. Navíc, vytvářela se rezerva právě na koupi chalupy.

Jenomže koupit bez větší rozvahy právě tuhle chalupu a právě za tuto cenu, sice může být dobře, ale jistí si tím nejsme.

A navrch. ČHS není schopné se o barák postarat, ČHS už na jeden barák soustavně doplácí (přestože ten barák leží v atraktivní lokalitě a prostě vydělávat by musel i v rukách naprostýho ekonomickýho ignoranta).
Vím, nelze do toho baráku investovat (běží soud, a opravdu netušíme, zda nám připadne), ale prodělávat na něm snad nutné není.
No, a teď si představ v rukou svazu (tedy naprosto neschopnýho spolku), ještě jeden barák. Další černá díra?
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  **  **  **     **  **        ***   **  **       
 **  **  **  **     **  **        ****  **  **       
 **  **  **         **  **        **  ****  **       
 **  **  **  **     **  **        **   ***  **