Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

chci začít

vasek
chci začít
January 20, 2010 12:10PM
Peosím o radu.Jsem z Jilemnice v Krkonoších.Ctěl bych začít s lezením,ale nemám nikoho kdo by mi poradil,jak mám začít??Nevím ani o žádném klubu,stěně,nebo něčem podobném po blíž.Jsem úplný začátečník.Nemám žádne vybavení,ani zkušenosti.
Re: chci začít
January 20, 2010 02:57PM
Ahoj,

jednak se podívej na Seznam oddílů na stránkách ČHS, najdi si oddíl ve svém okolí a zkus ho zkontaktovat. Další možnost je podívat se na sesznam umělých stěn, skoro každý provozovatel stěny pořádá také kurzy. Seznam horolezeckých stěn je zde.
Další možnost je najít na internetu horoškoly a poptat se po nějakém kurzu. No a jako sned ne poslední možnost, je vyrazit na jaře do skal - třeba na Sušky a když tam uvidíš horolezce, pobavit se s nimi - třeba tě vezmou na lano a něco naučí.

Taky neškodí prolézt literaturu. Kromě občasných metodických článků tady na webu je komplexní web o metodice horolezeckametodika.cz a taky kniha Horolezecká abeceda.

Zdravím, Petr

***Edited 1 time(s). Last edit at 01/20/2010 06:52PM by pjandik.
vasek
January 21, 2010 12:03PM
Moc děkuju za tvoje rady,určitě to zkusím.Tohle je zatím jedinná stránka,kterou jsem viděl,na které sou lidé sluší a poradí i takovím amatérů jako jsem já.Ještě jednou velký dík.
January 21, 2010 12:37PM
Naní zač, od toho tady ta poradna je. Mnoho zdaru.

Petr
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **     **  **     **  **        ***   **  **     ** 
 **     **  **     **  **        ****  **  **     ** 
 **     **   **   **   **        **  ****  **        
 **     **    ** **    **        **   ***  **        
  *******      ***     ********  **    **  **