Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

Chci unést přítele, ale kam?! Poraďtesmiling smiley

Meringue01
Chci unést přítele, ale kam?! Poraďtesmiling smiley
January 23, 2010 02:47PM
Hezký den lidičky,
obracím se na Vás všechny s možná neobvyklým dotazem - nebo je to spíš prosba? Chtěla bych překvapit svého partnera výletem pro nás oba. Jsme spolu třičtvrtě roku a mám pocit, že náš vztah není o ničem, jen stereotyp, z práce do práce a tak dál...znáte to možná taky, a tak jsem se rozhodla nebulet do polštáře a něco s tím dělat. Miluje všechny aktivní sporty a přírodu, jenže to já taky a on to možná ani netuší, i když se mu to snažím všelijak říct, tak to chci dát konečně pořádně najevo. Chci pro nás uspořádat skvělý shruba 6 - 10ti denní výlet někdy v květnu až srpnu - teď v zimě fakt newinking smiley. Myslím tím stanování, toulání se po kopcích a v přírodě, voda v potoce, ešus a klidně i ta konzerva, širák, táborák, batoh na záda a jít, párkrát třeba i přespat někde v chatě nebo penzionu, ale nezůstat úplně na místě... Přes každodenní práci na sebe nemáme čas a přijde mi, že nám to naše "my" utíká, ale takhle já to nenechám! :-) Bude to únos, ale nejsem žádná zkušená turistka a tak s tím potřebuji pomoct.winking smiley Nechci žádný fixní plán, kde bude zorganizovaná každá minuta času. Potřebuji jen zajímavá místa, kde by se dalo eventuelně i stanovat a pokud možno dostat se tam nejlépe hromadnou dopravou, abych mohla naplánovat trasu, jen záchytné body... Je to asi bláznivej nápad, ale snad mu tím konečně dojde, co pro mne náš vztah znamená - co chlapi, ocenili by jste to od své partnerky? Už jsem dlouho nikde nebyla, ale byla jsem zvyklá tak max na 30 km denně, asi to není nic moc, ale na holku co by jí každý prvním dojmem zařadil do barbínovské katogorie dobrý, ne? Prosím Vás o tipy a rady, pomůžete mi tím dát tenhle plán dohromady a snad ho dotáhnout do konce. Je to možná netradiční, lovit nápady od cizích lidí na netu, ale nechci jen někým cizím naplánovanou trasu (myslím cestovkou) a nebo průvodce... chtěla bych názory od lidí, co už někde na těchto místech byli, nebo je znají... Má to svoje kouzlo...Jednou o tom napíšu knihugrinning smileygrinning smileygrinning smiley Možná. Předem mnohokrát děkuji za Vaše nápady. A už teď je to napínavé dobrodružstvísmiling smiley Meringue01
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ********   **      **  **    **  **     **        ** 
 **     **  **  **  **  **   **   **     **        ** 
 **     **  **  **  **  **  **    **     **        ** 
 **     **  **  **  **  *****     *********        ** 
 **     **  **  **  **  **  **    **     **  **    ** 
 **     **  **  **  **  **   **   **     **  **    **