Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

Re: Dárek pro kamarádku

Tomáš999
Dárek pro kamarádku
November 18, 2017 11:46PM
Ahoj, mate nekdo zajimavy typ na vanocni darek pro kamaradku? Leze hodne po skalach i na boulderu, rada travi cas vysokohorskou turistikou. Ja se v tom nevyznam, tak prosim o radu. Hodne mi na tom zalezi, cena neni dulezita. Dekuji.
Klarka
Re: Dárek pro kamarádku
September 11, 2021 10:32AM
Zdravím, já dám tip na dárek, který jsem teď dostala od kamarádek já. Složily se mi na poukaz na tetování. A jelikož vědí, že mám ráda hory, tak mi nechaly od té tatérky vytvořit návrh, kde jsou siluety hor nad kterými zapadá slunce. Byla jsem absolutně dojatá a úplně mi tím vytřely zrak. Ale chtěla bych jen upozornit, že u tohoto dárku je hrozně důležitý výběr kvalitního tatéra, abyste nemuseli potom další rok dávat třeba poukaz na takové odstranění grinning smiley
Jonáš
Re: Dárek pro kamarádku
August 26, 2022 08:10AM
Tak myslím že by se jí určitě líbilo něco z outdoor vybavení něco co by mohla používat při túrách atd. Když má ráda to chození a lezení po skalách, jinak možná i nějaký ten poukaz třeba na to tetování koukám že to odstranění je něco podobného jako toto ale opravdu člověk musí tu osobu dobře znát aby věděl on sám jaký má koupit dárek.
***Author:

***Your Email:


***Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **      **  **     **  **     **  **      **  **     ** 
 **  **  **  ***   ***  **     **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **  **** ****  **     **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **  ** *** **  *********  **  **  **  ********* 
 **  **  **  **     **  **     **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **  **     **  **     **  **  **  **  **     ** 
  ***  ***   **     **  **     **   ***  ***   **     ** 
***Message: