Zpět na Horyinfo

***Welcome! ***Log In ***Create A New Profile

***Advanced

Re: Lezení na východní Krétě

Petr Fiala
Lezení na východní Krétě
October 20, 2019 10:58AM
Ahoj, přijeďte lézt na východní Krétu do oblastí vesnic Zakros a Xerokambos. Výhodou je nádherná příroda, pláže ke koupání, spousta kaňonů k chození a lezení. Koupací sezóna začíná v dubnu a končí koncem října, otužilecká sezóna pro koupání je kdykoliv. Lézt se dá i v zimě. Klima je podobné, jak na Kalymnosu a typicky o 3-5 st.C teplejší, jak na pevninském Řecku. Děláme tady lezecké cesty, máme v Zakrosu pronajatý domek. Kdokoliv se může zapojit do našich aktivit a pomoc. Výměnou nabízíme ubytování za 10 Eur/noc ( celý domek). Víc informací najdete na www.climbcrete.com nebo mi zavolejte na tel: 603179357. Ahoj, Petr Fiala.
October 20, 2019 08:43PM
Ahoj, díky to je zajímavá informace. Pokud bys nám poslal nějaký článek o lezeckých možnostech na Krétě, rádi ho uveřejníme.

***Edited 1 time(s). Last edit at 10/20/2019 08:44PM by pjandik.
J.Kocourek
June 08, 2021 07:15PM
Ahoj, dočetl jsem se ,že děláte na východě Kréty sportovní cesty. Mám dotaz existuje průvodce, jestli jo . jak se k němu dostat /koupit/. Děkuji za info. P.S. klasifikace od do. J.Kocourek
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
    **     **     **  ***   **   **  **   **     ** 
    **     **     **  ****  **    ****    **     ** 
    **     ********   ** ** **     **     **     ** 
    **     **         **  ****     **     **     ** 
    **     **         **   ***     **     **     **