Zpět na Horyinfo

kde skladovat vybavení když v bytě není místo?
October 18, 2009 01:32PM
zdravím všechny! rád bych se poradil jak vyřešit problém s místem kde skladovat vybavení když zrovna člověk není venku. bydlím v garzonce což by nebyl takový problém ale od té doby co se ke mně nastěhovala přítelkyně je to s místem trochu naštíru. problém je zejména s lany které se opravdu pletou a zavěsit je na zeď si vzhledem k váze neumím moc představit. nízké panelákové stropy ani neumožnují vybudovat půdičku - a sklípek nám už třikrát kompletně vykradli takže tam už nechávám jen nedůležité krámy. uvítám jakoukoliv radu či tip jakým způsobem řeší ostatní uskladnění vybavení v malém bytě.
Re: kde skladovat vybavení když v bytě není místo?
October 19, 2009 12:58PM
Ahoj, v paneláku těch možností moc není, ale jeden kamarád řešil nedostatek místa vysokou postelí, pod kterou měl úložní skríně. myslím, že tak metr vysoká by se udělat dala.

Petr
November 01, 2009 02:51PM
Ahoj...mozna by mohlo pomoci toto [www.cityselfstorage.cz] Sama s tim ale zkusenosti nemam, nicmene vazne uvazuju je kontaktovat, protoze zacinam s nedostatkem mista bojovat take. K.
November 01, 2009 03:22PM
Na tohle jsem taky myslel, ale nepřijde mi moc praktické mít tyhle krámy mimo a muset pro ně jezdit někam jinam.
October 10, 2010 11:07PM
Tak po roce se ozyvam znovu, protoze toto mi dnes prislo mailem smiling smiley http://www.youtube.com/watch?v=RP22Ny7-NH8
***Author:

***Your Email:

***Subject:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
  *******   **     **   *******    ******   **    ** 
 **     **  **     **  **     **  **    **  **   **  
 **     **  **     **  **     **  **        **  **   
        **  **     **         **  **        **  **   
 **     **  **     **  **     **  **    **  **   **  
  *******   **     **   *******    ******   **    **